Traim viata sau ne traieste ea pe noi?

Schimbarile din viata noastra vin cand trebuie? Sigur vin ca trebuie, dar momentul? Cine alege momentul…. Ideal este sa ni-l alegem noi, dar de cele mai multe ori nu avem “norocul asta”. Da’ e o chestiune de noroc?

Conscious

Cu cat esti mai prezent in viata ta – in primul rand tu cu tine, cu atat vei afla ce trebuie sa schimbi (sau sa se schimbe). Daca ai prieteni care nu te ajuta – indiferent de forma de ajutor – si-ti dai seama de asta, cu cat mai repede, cu atat mai bine. A face curat in “ograda” ta este cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci pentru tine: iti va fi mai bine de la sanatate, pana la prosperitate – indiferent cum se traduce cuvantul asta pentru tine (bani, crestere profesionala, relatii mai frumoase in plan personal etc).

Se spune ca ni se da cat putem sa ducem – pana ne prindem ca ducem de-aiurea cate ceva (fie ea si o relatie) si atunci nu ni se mai da, ci nu ne mai luam noi…..

As vrea sa cred ca exista cineva acolo sus care sta si ne vegheaza, si are grija de noi. Ce bine ar fi! Sau nu, caci atunci care mai e placerea jocului, daca se poate sa-ti fie bine si fara sa faci nimic?

Si cum nu suntem “manuiti” de sus, ramane sa ne asumam propria viata. Greu! Foarte greu!

A! A nu se intelege ca nu exista ceva acolo sus (asta cred eu, anyway) – dar nu sta sa se gandeasca ce ti-ar mai trebui sau nu tie; sau ce ti-ar prinde bine sa experimentezi…. Are altele de facut J

Revenind, e greu cu asumatul si responsabilitatea! E mult mai usor sa spui: “asa a vrut Al de sus”!

Asa ca, viata merita traita (as spune trebuie, dar nu-mi place deloc cuvantul asta). Constient. Asumat. Si cu zambetul pe buze.

Leave a Reply