Traim viata sau ne traieste ea pe noi?

Schimbarile din viata noastra vin cand trebuie? Sigur vin ca trebuie, dar momentul? Cine alege momentul…. Ideal este sa ni-l alegem noi, dar de cele mai multe ori nu avem “norocul asta”. Da’ e o chestiune de noroc?

Conscious

Cu cat esti mai prezent in viata ta – in primul rand tu cu tine, cu atat vei afla ce trebuie sa schimbi (sau sa se schimbe). Daca ai prieteni care nu te ajuta – indiferent de forma de ajutor – si-ti dai seama de asta, cu cat mai repede, cu atat mai bine. A face curat in “ograda” ta este cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci pentru tine: iti va fi mai bine de la sanatate, pana la prosperitate – indiferent cum se traduce cuvantul asta pentru tine (bani, crestere profesionala, relatii mai frumoase in plan personal etc).

Continue reading

Mintea – instrumentul oamenilor frumosi

Exista si oameni frumosi! Exista si oameni cu care poti sa petreci timpul si sa nu ai sentimentul ca e timp pierdut. Nu sunt multi, asa ca, daca gasesti unul, tine-te bine de el!

M-am gandit ca un pic de optimism nu strica niciodata, mai ales acum :)! Iar experientele mele din ultimile luni vis a vis de acesti cativa oameni frumosi poate vor aduce cateva zambete ! « mai avem ceva sanse »

O sa incep cu Dana.

Continue reading